Zašto je odabir vrata važan?

Vrata su najvažniji dio svakog objekta, stoga je odabir ulaznih vrata ključan, ne samo zbog izgleda, već i radi sigurnosti doma.

Kod odabira vrata ne biste trebali štedjeti jer se radi o dugoročnoj investiciji, koja se zaista isplati.

Osim ulaznih vrata, bitan dio svakog prostora su i balkonska vrata. Ona se moraju uklopiti u prostor, ne samo estetikom, već i funkcionalnošću.

Želite promijeniti postojeća vrata sa PVC vratima?

Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i montaži omogućuje nam da Vam po prihvatljivim cijenama izradimo visokokvalitetna vrata prema Vašoj želji! Sva vrata iz naše proizvodnje visoke su kvalitete te zadovoljavaju standarde toplinske i zvučne izolacije. Jednostavnost održavanja, također ide u korist PVC vratiju.

Sigurnosna PVC vrata koja proizvedemo pružaju Vašem domu ili poslovnom prostoru novu dimenziju sigurnosti, ne samo kad ste unutra, već i kad ste odsutni.

Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti svakog doma, te je tako, vrata koja proizvedemo, moguće učvrstiti dodatnim sigurnosnim sustavom!

PVC vrata proizvode se u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi, a sva su vrata okovana sigurnosnim okovom. Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su od 1000 do 1100 mm širine, pa do 2000 do 2100 mm visine, dok su optimalne dimenzije dvokrilnih vrata od 1400 do 1700 mm širine s pomoćnim krilom, a od 1700 do 2000 mm sa mogućnošću dvaju istih krila.

Mislite da je vrijeme da ugradite nova ulazna vrata? PVC vrata idealan su odabir za Vas.