Sačuvajte svoju intimu za sebe.

Za one koji nisu sigurni čime sačuvati intimnost doma od nepoželjnih pogleda, nudimo Vam mogućnost ugradnje grilja. Osim što zadovoljavaju tradiciju, PVC grilje su idealne za sigurno i čvrsto zatvaranje prozora.

Postoje različiti načini izvedbe i oblici grilja, no sve ovisi o Vašim potrebama i željama. Mogu biti jednokrilne ili dvokrilne, a dolaze u svim bojama. Razlikujemo grilje sa fiksnim lamelama i sa pomičnim lamelama. One sa fiksnim lamelama neće u potpunosti zatamniti prostoriju, dok one sa pomičnim imaju mogućnost otvaranja i zatvaranja prema vlastitoj želji.

Izrada PVC grilja svedena je do savršenstva, te osigurava povrat uloženog u dugoročnu investiciju kroz kvalitetu i postojanost. Kao i kod roleta, veoma je bitno da PVC grilje budu pravilno proizvedene, a pravilna montaža osigurava dug vijek trajanja grilja. Održavanje zahtjeva minimalno vremena, a lako ih je montirati na već postojeću stolariju i na svu novogradnju.

Grilje su idealno sjenilo za Vašu kuću za odmor na Jadranu. Ako niste sigurni što želite, slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vam pomoći u odabiru prikladne grilje.